SOBRE MI

DIUEN DE MI...

Diuen de mi que soc creativa, proactiva, rigorosa, metòdica, entusiasta, detallista, perfeccionista, delicada i amb estil propi. Diuen que comprenc i em comprometo amb cada projecte, que no m’importa que sigui petit o gran. Diuen que soc tossuda en les solucions i que tinc les idees clares. Diuen també que la meva feina no és mai una part del projecte, diuen que forma part del tot.

Jo us puc dir que, amb 15 anys d’experiència en la il·lustració, el disseny gràfic i la direcció d’art, he convertit la meva passió en el meu gran ofici.


ALBACOOR és Alba Ortega Codina

Il·lustració – disseny gràfic – direcció d’art

Graduada en arts plàstiques i oficis artístics en l’especialitat d’il·lustració per l’Escola Superior de Disseny i Art Llotja de Barcelona (1999)

Grau superior en gràfica publicitària, EASD – Escola d’Art i Superior de Disseny de Vic, Barcelona (2003)

PUC AJUDAR-TE EN PROJECTES DE...

IL·LUSTRACIÓ

Necessites explicar un concepte o comunicar un esdeveniment? Vols crear una marca amb molta personalitat? Estàs desenvolupant un nou material educatiu? Tens un llibre per il·lustrar?

Sóc il·lustradora professional. T’escoltaré, et preguntaré i crearé la imatge que millor representi el teu projecte.

DISSENY GRÀFIC

Estàs pensant en crear una campanya? Necessites el disseny i la maquetació d’un nou projecte editorial? Et cal el cartell d’algun esdeveniment? Estàs creant un espai expositiu?

Ja fa més de 15 anys que treballo en projectes de disseny gràfic. Ser veure quin és el millor suport que et pot representar en cada ocasió i tinc la solució des de l’inici fins a les arts finals.

DIRECCIÓ D’ART

Et fa falta una nova creativitat? Necessites donar continuïtat a la teva proposta? Vols unes bones fotografíes o un vídeo per penjar a les xarxes? Et caldrà corregir i traduir els textos de la campanya?

Jo puc ser la teva creativa, la teva dissenyadora i la teva il·lustradora. Ara, tampoc ho ser tot! Per això ja fa anys que he creat la meva xarxa de col·laboradors amb els que treballo amb plena confiança.

ALGUNS DELS MEUS CLIENTS...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!